Водич за меѓународни пациенти – ACIBADEM (Аџибадем)

ACIBADEM Health Point

Сите лица кои што поседуваат “Health Point” картички, имаат пристап на следниве содржини;

  • Различни попусти на стоматолошки зафати во сите болници „Аџибадем“
  • Бројни попусти во сите кафетерии на “Acıbadem Café Aplus”.
  • Второ медицинско мислење од докторите на „Аџибадем“
  • За време на вашиот престој пристап до сите пултови на “Health Point Welcome Lounge”кои што се наоѓаат на сите аеродроми во Истанбул .
  • VIP трансфери од и до Аџибадем болниците во Истанбул. 
  • Првиот стоматолошки преглед со  Панорамска рентгенска снимка е бесплатен  за сите корисници на“Acıbadem Health Point”картичката .

Барање за картичката “Health Point”:   healthpointcrm@acibadem.com

ТРЕТМАН

ТЕХНОЛОГИЈА

ACIBADEM

×
Search