Tag: spine-centers

Принудно патување на една шеснаесетгодишна девојка која танцуваше и играше фудбал:
Принудно патување на една шеснаесетгодишна девојка која танцуваше и играше фудбал:

ПРИКАЗНАТА ЗА СКОЛИОЗА НА МАРИЈА: ОД ИСЛАНД ДО ТУРЦИЈА Марија, девојка која се занимаваше со танц, беше активна спортистка и играше фудбал 4 години, имаше само 16 години кога таа и нејзините родители за првпат во нивните животи слушнаа за дијагнозата „сколиоза“. Ги преплавија шок и страв. Веднаш почнаа да бараат опции за лекување. Најновиот […] Read More
×
Search