Patient Stories

Болката во колената треба да се сфати сериозно
Болката во колената треба да се сфати сериозно

  Оние кои почнуваат со вежбање за да имаат здраво тело и за да го подобрат квалитетот на својот живот, страдаат од повреди кои се резултат на неправилни движења. Една од најчестите вакви повреди е повредата на колено. Услови за започнување со вежби се избор на вежби кои се адекватни за вашата физичка состојба, соодветна […]
ВАКЦИНАТА ПРОТИВ ХПВ
ВАКЦИНАТА ПРОТИВ ХПВ

Превенцијата на ракот на грлото на матката, кој е еден од најчестите типови рак кај жените во светот, е возможна. Со вакцинација можете да се заштитите од ХПВ, преканцерози на грлото на матката и од рак на грлото на матката. Кој може да се вакцинира и како оваа вакцина превенира канцер? 250.000 жени умираат од […]
We Are Happy And Grateful For The Amazing Services Provided
We Are Happy And Grateful For The Amazing Services Provided

Patient: MARWAN ABDIRASHID MOHAMED Age: 15 years old Country: SOMALIA Marwan came from Somalia to Turkey seeking a treatment for advanced hearing loss in both ears. He was admitted in Acıbadem Bakırköy Hospital where Dr. Mustafa Engin Çakmakçı, ENT Specialist performed a stapedectomy. This is a surgical procedure of the middle ear which involves removing […]
×